Noticias de Actualidad

COPA D'ESPANYA CADET BARBASTRO (OSCA)

Sumant experiència

...

Aquest dissabte 19 de novembre s'ha disputat la Copa d'Espanya cadet a Barbastro. Una competició de molt nivell nacional per a aquesta categoria, a la qual  el Cerdanyola Club Judo Vallès ha participat amb l´Ainara Rodríguez (-57kg), l´Elena Enrique (-57kg) i el Tony Mendoza (-50kg).

La categoria cadet és una categoria on participen nois i noies de menys de 18 anys. Els nostres competidors tenen tots tres 15 anys i són cadets de primer any. Per tant hi ha encara una gran diferència d’edat amb la resta de competidors/es. És important però, anar sortint en aquestes competicions per agafar experiència.

I així ho han fet! Han anat a per totes i amb moltes ganes!

L´Elena i l´Ainara van disputar el primer combat i, en perdre´l ja no van tenir l'opció de poder fer  repesca. El Judo, en aquest sentit és molt dur. No pot haver cap error perquè de seguida no tens opció de fer més combats. Una llàstima per elles perquè tenen molt a demostrar. Però van sumar experiències i aspectes a millorar que segur serviran per a futures competicions. Seguim noies, l'enhorabona!

El Tony va guanyar el seu primer combat i va perdre en el segon, entrant a repesca i guanyant molt bé el seu primer combat de repesca. Va perdre en el seu quart encontre, el segon de repesca, a les portes de poder disputar la medalla de bronze.

Cal dir que el Tony lluita a la categoria de -50kg, la més lleugera, però ell pesa només 43 kg. És una diferència de pes gran que no li ha impedit lluitar en desavantatge i quasi ficar-se als combats de medalla! Felicitats Tony!

L@s judokes del Cerdanyola Club Judo Vallès segueixen millorant! Molt bé campion@s!