Noticias de Actualidad

SÚPER COPA CATALUNYA CADET 2023

Primeres medalles i bones sensacions per l'equip cadet

...

El passat dissabte es va celebrar la Súper Copa de Catalunya Cadet a Coma Ruga. Una competició amb una alta participació com ja venim acostumats a veure.

El Tony Mendoza de la categoría de -50kg y cadet de primer any va fer una competició molt madura plantejant tots els combats de forma intel·ligent i eficaç. Guanyant còmodament el combat de quarts de final, va passar a les semis per lluitar amb Adrián García del Judo Ripoll, combat que supera amb una bona lluita. A la final es va enfrontar amb Hugo Alonso un rival amb molt bon judo, pero el Tony Mendoza el va superar fent un combat impecable mostrant un cop més el seu talent pel judo.

La Ainara Rodríguez de -57kg també cadet de primer any, va fer una magnífica competició que va anar de menys a més ficant-se dins de la competició combat a combat. Molt concentrada va anar superant rondes fins arribar a la final contra la judoka Andorrana Andrea Mestres, a qui li va fer un combat tàctic magnífic pero que finalment no va poder superar, quedant així en segona posició.

Per altra banda cal destacar la bona participació de la resta de l'equip, no menys important per no aconseguir pujar al podi ja que el seu rendiment va en augment i comencen a guanyar combats importants, els resultats arribaran. No hem d'oblidar que són esportistes en formació i el més important és la progressió per davant del resultat.

Enhorabona per la vostra constància i la feina ben feta!

Resultats:

- Tony Mendoza 50kg Campió

- Ainara Rodríguez 57kg Subcampiona

- Elena Enrique 57kg 5ª posició

- Matvey Gavryliuk 66kg 5ª posició

- Eric Rolan participació

- Jaume Febrero participació

- Felio Calafat participació

 

Foto 1: Tony Mendoza