Noticias de Actualidad

NE-WAZA I LLIGA NACIONAL

Cap de setmana complert al CCJV

...

Aquest cap de setmana el Cerdanyola Judo Club Vallès ha participat en diverses activitats des de diferents categories.

D´una banda, els infantils han participat en una competició de judo terra (ne waza) a Santpedor. Hi van participar la Nora Soriano i el Marc García que, en fer una brillant competició van quedar en primera i segona posició respectivament. 

S´ha de dir que van realitzar un molt bon judo terra, que normalment a les competicions ordinàries no es treballa tant, i que van demostrar estar assolint una molt bona base de ne waza. Moltes felicitats!!

D’altra banda, la Jazmin Arjona va participar a la “1ª jornada de la liga nacional de clubs” en 1ª divisió, com a membre d’un altre equip (Sakura, de Madrid) i va realitzar tres combats amb judokes del més alt nivell estatal.

La “Liga nacional” és una competició que es realitza per equips. Hi ha cinc judokes de les diferents categories de pes i cadascuna s’enfronta contra la del seu pes. Després es sumen les victòries de cadascuna i així es decideix qui guanya l’encontre. Els punts de les tres jornades , es sumen i així es decideix el medaller final. 

El primer encontre el van disputar contra l’equip de Sotillo, que es un dels més coneguts a la lliga. Malauradament el van perdre. 

El segon encontre el van disputar contra el Judo Rivas i el van guanyar.

El tercer encontre va ser un empat amb l’equip d’Extremadura. 

Aquesta lliga té molt de ressò i participen molts equips de tota Espanya, amb fitxatges de judokes nacionals i estrangers. 

Aquesta competició té molt prestigi  per als clubs. El Cerdanyola Judo Club Vallès no ha pogut participar aquesta temporada per manca de recursos. Però la Jazmin Arjona ens representa amb al seu equip Sakura

Moltes felicitats a tots i totes. Seguim com sempre endavant i amb energia!