COPA ESPANYA VETERANS PALAMÓS

PLUJA DE MEDALLES

...

COPA D'ESPANYA INTERNACIONAL DE VETERANS PALAMÓS 2023

El dissabte día 20 de Maig a la tarda es va disputar la Copa d’Espanya Internacional de Veterans a Palamós. Amb una participació de 105 judokes de tota Espanya i alguns que també van venir de França.

L'organització per part del Club de Judo Palamós ho va fer molt bé ja que, a banda de la competició tradicional per categories d’edat i pes, va proposar una competició Open (tots el pesos de les categories M3 a M5).

També va fer el sorteig de Judogis i va organtzar entrenaments per a totes les categories, repartides entre dissabte i diumenge al matí.

¡Felicitats!

Els nostres judokes van tenir molts èxits amb un molt bon nivell de judo. Fruit del treball i l’experiència.

La Nadia Mahgoub i la Miriam Moreno van competir en la categoria de -52kg F1,F2,F3. En un format de lliga de 3. On es van enfrontar entre elles en un combat apassionant i molt igualat, on es jugaven la 1ª posició ja que totes dues van guanyar a l’altre rival Adelaida Gonzalez.

L' Alicia Piñero no va participar ja que no va tenir rivals a la seva categoria -57kg F4 i va ajudar als companys i companyes des de la cadira de coach. Tot i això la participació li compta per a la classificació del Campionat d’Espanya.

El Manel Cueto -66kg M1,M2 va quedar campió al superar als seus dos rivals amb un bon plantejament dels combats i amb molta superioritat.

El Toni Mendoza -73kg M4 va guanyar tots els seus combats quedant campió. Una vegada més fent fàcil el que és molt difícil, ens va fer gaudir del seu judo i forma de competir.

Israel Fernández -73 kg M5 en una lliga de 4 on va guanyar dos combats i va perdre un. Molt bona competició i una merescuda tercera posició!

En David Soriano -81kg M5 va fer una molt bona competició amb rivals de molt bon nivell als que els hi va posar difícil i, després de gairebé tres anys sense competir, afirma que es va trobar molt bé i marxa amb molt bones sensacions.

El Ruben Mendoza -90kg M3 va resoldre molt bé tots el seus combats i va quedar campió de la seva categoria.

A més va competir en el Open M3-M5 guanyant 2 combats i quedant en 3ª posició. Un lluitador exemplar!

El David Brito -90kg M5 va quedar campió també ja que va superar als seus rivals de lliga: l'Adrián Marin per lesió, no va poder continuar i al Saharia Murgu a qui va guanyar per Ippon. En David també portava temps sense competir i va demostrar que, com sempre, és un judoka dels bons!

El Felio Calafat i Luis Torres -100kg M8 van fer dos combats en una lliga de 3 competidors, guanyant tots dos a  Fco. José Pérez i disputant-se entre ells la primera posició, guanyant finalment Luis Torres.

El Jordi Mayà +100kg M5 va resoldre molt bé els seus combats contra els judokes Jorge Cruz y Jorge Manuel quedant campió de la seva categoria.

En definitiva, una pluja de medalles per part dels nostr@s jodokes referents.